Работно Време:  24 / 7

dehaze

Соба 205 – Двокреветна Соба

1,350.00 ден

Доаѓање
Заминување
Додатоци
Број на Гости

Слободно WiFi

Кабловска ТВ

Купатило

Работна Маса

Клима

Балкон

Фрижидер

Два единачни кревети

Категорија