Работно Време:  24 / 7

dehaze

Соба 203 – Трокреветна Соба

1,700.00 ден

Доаѓање
Заминување
Додатоци
Број на Гости

Слободно WiFi

Кабловска ТВ

Купатило

Работна Маса

Клима

Балкон

Фрижидер

Три единачни кревети