Работно Време:  24 / 7

dehaze

Royal L Hotel, Ресен, Македонија

Соба 106 – Трокреветна Соба

2,100.00 ден

Доаѓање
Заминување
Додатоци
Број на Гости

Слободно WiFi

Кабловска ТВ

Купатило

Работна Маса

Клима

Балкон

Фрижидер

Еден дупли кревет и еден единачен кревет

Категорија