Работно Време:  24 / 7

dehaze

Royal L Hotel, Ресен, Македонија

Соба 103 – Двокреветна Соба

1,500.00 ден

Доаѓање
Заминување
Додатоци
Број на Гости

Слободно WiFi

Кабловска ТВ

Купатило

Работна Маса

Клима

Балкон

Фрижидер

Два единачни кревети

Категорија