Работно Време:  24 / 7

dehaze

Royal L Hotel, Ресен, Македонија

Соба 102 – Трокреветна Соба

1,600.00 ден

Доаѓање
Заминување
Додатоци
Број на Гости

Слободно WiFi

Кабловска ТВ

Купатило

Работна Маса

Клима

Балкон

Фрижидер

Три единачни кревети

Категорија