Работно Време:  24 / 7

dehaze

Хотел

Royal L Hotel е единствениот хотел во околината на градот Ресен и Преспанската околина кој може да понуди услови и услуги како вистински хотел во кој ќе се чуствувате како да сте дома. Royal L Hotel е хотел кој ви нуди 4 соби и 2 апартмани со вкупно 16 легла, секоја од собите е изградена со модерен дизајн и е спремна да ги исполни високите очекувања на туристите како и на деловните патници.

Со цел да го направиме вашиот престој попријатен и поудобен, Royal L Hotel ви нуди и дополнителни услуги како што се: Доручек во вашата соба, послужување на разни пијалоци по ваша желба во вашата соба, како и перење и пеглање на вашата облека.

 

Затоа не чекајте повеќе и направете ја вашата резервација уште денес!
Содржина на собите:
 • Wi Fi
 • Купатило во секоја соба
 • ТВ со кабловска
 • Работна маса
 • Балкон во 4 соби
 • Централно греење
Содржина на хотелот:
 • Ресторан со 400 седишта
 • 4 соби + 2 апартмани
 • Wi Fi
 • Паркинг
 • Рецепција
 • Тераса

Ценовник
Тип на Соба Само Ноќевање
1 Лице
Двокреветна соба 1050ден/17EUR
2 Лица
Двокреветна соба 850ден/14EUR
Трокреветна соба 850ден/14EUR
Апартман 1050ден/17EUR
3 Лица
Трокреветна соба 850ден/14EUR
Апартман 1050ден/17EUR
Сите цени се по Лице
Ценовник
Тип на Соба Ноќевање и Појадок
1 Лице
Двокреветна Соба 1150ден/19EUR
2 Лица
Двокреветна Соба 950ден/15.5EUR
Трокреветна соба 950ден/15.5EUR
Апартман 1150ден/19EUR
3 Лица
Трокреветна соба 950ден/15.5EUR
Апартман 1150ден/19EUR
Сите цени се по Лице
Ценовник
Тип на Соба Само Ноќевање Ноќевање и Појадок
1 Лице
Двокреветна соба 1050ден/17EUR 1150ден/19EUR
2 Лица
Двокреветна соба 850ден/14EUR 950ден/15.5EUR
Трокреветна соба 850ден/14EUR 950ден/15.5EUR
Апартман 1050ден/17EUR 1150ден/19EUR
3 Лица
Трокреветна соба 850ден/14EUR 950ден/15.5EUR
Апартман 1050ден/17EUR 1150ден/19EUR
Сите цени се по Лице

Контактирајте Не