Работно Време:  24 / 7

dehaze

Royal L Hotel, Ресен, Македонија

Ресторан

Далеку од градската врева, во нашиот пријатен амбиент ќе се чуствувате опуштено и пријатно и ќе можете да пробате од големиот број на специјалитети на ресторанот кој е во рамките на Royal L Hotel, и има капацитет од 400 гости и е место каде што заедно можеме да ги организираме вашите свечености кои треба и ќе бидат запаметени засекогаш.

Покрај тоа што во ресторанот се организираат разни свечености, коктели, матурски прослави и голем број на забави тој исто така функционира секојдневно на “A-la-kart” системот.

Посебно внимание се обрнува на претходно закажани ручеци/вечери каде што може да се пробаат голем број од нашите специјалитети како од домашната традиционална кујна така и од познатите интернационални кујни.