Работно Време:  24 / 7

dehaze

Royal L Hotel, Ресен, Македонија

Резервирај Сега!

Цените прикажани подолу се цени за користење на собите од 1 особа.

За да проверите цена за повеќе од една особа потребно е да ја одберете посакуваната соба, да внесете датум и број на особи кои што ќе престојуваат во соодветната соба.

За деца до 7 години не се наплаќа доколку во собата има услови детето да биде сместено. Од 7-12 години се наплаќа 50% од цената за возрасен. Над 12 години се наплаќа целосна сума

Пред да извршите резервација ве молиме јавете се на 070232140 за достапноста на собите