Работно Време:  24 / 7

dehaze

Пред да извршите резервација ве молиме јавете се на 070232140 за достапноста на собите

Добредојдовте во Royal L Hotel

Сместен во с.Царев Двор-Ресен, Royal L Hotel ви нуди голем à la carte ресторан во кој се послужуваат специјалитети како од домашната Македонска традиционална кујна така и од светски познатите кујни. Royal L Hotel-от ви нуди и бесплатен паркинг за вашите возила како и бесплатен WIFI интернет низ целиот хотел. Хотелот е сместен на одлична местоположба опкружена со голем број на природни убавини, Преспанското езеро е на само 10км, додека пак Охридското езеро како и градот Охрид се на растојание од 40км.

Далеку од градската врева, во нашиот пријатен амбиент ќе се чуствувате опуштено и пријатно и ќе можете да пробате од големиот број на специјалитети на ресторанот...

Royal L Hotel е единствениот хотел во околината на градот Ресен и Преспанската околина кој може да понуди услови и услуги како вистински хотел во кој ќе се чуствувате...

Доколку имате свадба на која би присуствувале најмногу 400 гости, и сакате засекогаш да остане во вашето сеќавање како еден драг момент кој бил беспрекорно организиран...